Economica.net vă prezintă o selecţie a celor mai bine plătite locuri de muncă oferite acum românilor în Europa şi Asia. Află ce caută şi cum ofertează românii angajatorii din Italia, Grecia, Franţa, Marea Britanie dar şi din Bahrain.

Salarii cuprinse între 600 de euro şi 2.100 de euro pentru personal restaurant în Bahrain
Un restaurant de lux din Bahrain angajează 50 de români pe următoarele posturi: manager de restaurant, bucătar, asistent de bucătar, ospătar, barman, hostess, DJ, casier. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 600 de euro şi 2.100 de euro pe lună, funcţie de postul vizat, de calificări şi de experienţa dobândită în domeniu. Angajatorul asigură gratuit candidaţilor selectaţi cazarea, masa, biletul de avion, transportul local, asigurarea medicală, viza şi uniforma de serviciu. 25 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante.

Se caută personal hotelier în Grecia. Se oferă între 700 de euro şi 1.000 de euro pe lună

Angajatorii din Grecia recrutează bucătari, barmani, ospătari, recepţioneri români. Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinţe bune de limba engleză, au experienţă în domeniu, sunt muncitori, serioşi. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi contract de muncă pe o perioadă cuprinsă între patru şi şapte luni, salarii cuprinse între 700 de euro şi 1.000 de euro net lunar, masa şi cazarea (gratuit). 23 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locurile de muncă vacante în Grecia.

Francezii caută dulgheri români pe care-i ofertează cu salarii cuprinse între 1.350 de euro şi 1.500 de euro lunar

Angajatorii din Franţa caută şase dulgheri români pentru construcţia şi montarea caselor de lemn. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai calificare şi experienţă în construcţia caselor de lemn şi vorbeşti limba franceză. 5 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant.

Se caută cazangii dispuşi să lucreze pe un şantier naval din Franţa. Se oferă 1.600 de euro-1.650 de euro pe lună
Pentru acest post, angajatorii francezi caută trei cazangii români care au urmat şcoala profesională. 11 martie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

20 de şoferi profesionişti sunt ofertaţi în Danemarca cu salarii cuprinse între 1.600 de euro şi 1.800 de euro pe lună

Dacă ai permis de conducere categoria C şi E, poţi susţine o conversaţie în limba engleză, ai card tahograf, atestat ADR, experienţă şi eşti responsabil, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Angajatorii oferă românilor selectaţi pe acest post salarii cuprinse în intervalul 1.600 de euro şi 1.800 de euro, le asigură transportul şi diurna. 20  februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post.

Şi angajatorii italieni caută şoferi profesionişti din România. Le oferă între 1.600 de euro şi 2.000 de euro pe lună

Şoferii cu permis de conducere C şi E, cu minimum cinci ani experienţă în domeniu şi care au cunoştinţe medii de limba italiană sunt eligibili pentru postul vacant în Italia. Angajatorii ofertează românii cu salarii cuprinse între 1.600 de euro şi 2.000 de euro pe lună. 14 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă.

O firmă din Franţa angajează trei sudori români pe salarii de 1.850 de euro pe lună

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala profesională, are autorizaţie în TIG, poate susţine o conversaţie în franceză şi are între trei şi cinci ani experienţă în sudura TIG. 25 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post.

Salarii lunare cuprinse între 3.300 de euro şi 3.700 de euro pentru electricieni în Marea Britanie

Angajatorii caută 10 electricieni români cu cel puţin trei ani experienţă în producţie auto şi care au cunoştinţe temeinice de limba engleză. Până pe 15 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. (sursa: economica.net)

Comments

comments

DISTRIBUIȚI