La doar 4 anișori, Alexia Ioana Soare, o micuță din Pitești, trece prin chinuri cumplite. La începutul acestui an, micuța a fost diagnosticată cu Neuroblastom cu metastaze multiple, un tip rar de cancer care afectează copii, majoritatea cu vârsta până în cinci ani. În urmă cu puțin timp, Alexia a suportat și procedura celui de-al doilea transplant de celule stem autolog, însă de această dată a fost mult mai slăbită, suportând tot ce implică procedura mai greu decât la primul transplant. De asemenea, i-au fost administrate medicamente mult mai puternice, a fost nevoie și de transfuzii, însă cel mai important este că a reacționat cu bine și a depășit momentul. Analizele ulterior s-au arătat în creștere, ceea ce sugerează o reacție bună.

Deși este doar un copilaș, Alexia s-a dovedit o adevărată luptătoare care a surprins de fiecare dată cu puterea și pofta ei pentru copilărie, sfidătoare în fața bolii și a luptei grele prin care trece. Însă acest chin durează deja de multă vreme!

Între timp, Alexia a fost internată la spitalul Matei Balș din București, deoarece acuză anumite simptome și a necesitat internarea, însă veștile sunt bune, nefiind motive de îngrijorare.

O parte importantă a drumului ei cu această boală abia acum începe, pasul care urmează este ca Alexia să ajungă la o clinică din străinătate, unde să facă Scintigrafia cu metaiodobenzilguanidină (MIBG). Acest test imagistic nu se face la noi în țară și este extrem de important în protocolul medical pe care îl urmează fetița pentru diagnosticul ei: Neuroblastom.

Costurile sunt foarte mari pentru puterile financiare ale părinților, ajungând undeva între 7.000 – 10.000 de euro.

Împreună putem reuși, doar împreună o putem ajuta pe micuța Alexia să își continue drumul!

Orice sumă este importantă pentru salvarea acestui îngeraș!
SOARE ALEXIA DARIA IOANA RO38BTRLRONCRT0384470501
SOARE IULIANA CRISTINA RO57BTRLRONCRT0358113901
SOARE GHEORGHE : Cont euro RO03BTRLEURCRT0228825001 SWIFT-BTRLR022

În magazinul BeBe Confort Pitești, de pe strada Victoriei, nr. 23, se află amplasată o urnă în care toți îngerii Alexiei pot lăsa orice mică parte de ajutor!

De asemenea, cei care doresc o pot ajuta pe micuță și cu amplasarea unor urne pentru donații în diverse locații!

Comments

comments