S-au pus în vânzare abonamentele la a treia ediție a Stonebird. Din această săptămână, s-au pus în vânzare abonamentele pentru cea de-a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce va avea loc în comuna argeşeană Corbi între 7 și 9 august 2020.

Abonamentele pot fi cumpărate de pe site-ul ambilet.ro la următoarele prețuri: 89 lei – Earlybird (preţ special, primele 200 bucăți, până pe 31 octombrie, inclusiv); 109 lei – Presale 1 (preţ disponibil până pe 31 decembrie, inclusiv); 129 lei – Presale 2 (preţ disponibil până pe 31 martie, inclusiv); 149 lei – Presale 3 (pret disponibil până pe 06 august, inclusiv); 160 lei – Normal Ticket (preţ în ziua evenimentului, atât online cât şi la acces). Prețul include campare cu cortul sau rulota.

Trupele ce vor concerta la a treia ediție a festivalului Stonebird vor fi anunțate în perioada următoare.

La primele două ediții ale Stonebird au fost prezenți peste 10.000 de fani ai rock-ului din țară și de peste hotare. Lista de invitați care au susținut concerte la primele două ediţii a fost una cu numeroase vedete, de la Dave Evans-primul solist al trupei AC/DC (care a cântat la prima ediţie din 2018) și David Reece-fost solist al trupei Accept, până la Cristi Minculescu, Valter&Boro și trupele Timpuri Noi, Bucovina, Zob, Alex Calancea&Lupii sau The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.

„M-a impresionat că mii de oameni au venit în fiecare seară şi au cântat pe dealul unde se desfăşura festivalul Stonebird de la Corbi, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. A fost pentru mine ceva special şi faptul că mi-am serbat ziua de naştere pe scena festivalului şi că mii de români mi-au cântat „La mulţi ani!“. O parte dintre filmările de la Corbi vor fi incluse într-un viitor videoclip al meu”, a declarat rock-erul american David Reece după ce a cântat la ediţia din 2019 a Stonebird.

Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse. Primăria comunei Corbi este un partener constant şi foarte implicat al festivalului Stonebird.

Comments

comments