S-au deschis creșele din Mioveni! Tot personalul a fost testat pentru coronavirus

0
165

Respectând toate măsurile de protecție sanitară și normele prevăzute de contextul epidemiologic actual, începând de miercuri, 1 iulie, se va relua activitatea la creșele și grădinițele cu program prelungit pe perioada verii din unitățile de învățământ preșcolar “Tic Pitic”, „Campionii” și „Florile Soarelui”.

”Decizia a fost luată pentru a veni în ajutorul părinților care nu au posibilitatea să asigure supravegherea micuților în perioada 1 iulie – 15 septembrie”, transmit autoritățile locale din Mioveni.

Părinții vor trebui să semneze o Declarație de Consimțământ, prin care își vor asuma unele prevederi și condiții impuse de lege, totodată fiind informați cu privire la măsurile sanitare și de igienă luate de autorități la nivelul unității de învățământ respective

Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, creșele dispun de locuri suficiente, astfel încât se vor putea soluționa cererile, chiar dacă grupele vor fi diminuate, tocmai pentru a oferi copiilor mai mult spațiu și condiții de siguranță. Tot pentru siguranța copiilor tot personalul a fost testat anti-covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here