Există distracţie şi fără alcool sau cum să petreci la un grătar fără să bei un strop de alcool! S-a întâmplat sâmbăta trecută în comuna Oarja la o petrecere câmpenescă organizată de turcii de la Yildiz Entegre, multinaţioanala care a investit 150 de milioane de euro într-o fabrică de prelucrare a lemnului în localitatea argeşeană.

Dornici să se apropie şi mai mult de comunitatea în care îşi desfăşoară afacerile, turcii de la Yildiz Entegre au organizat pe terenul de fotbal din Oarja o petrecere câmpenescă, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Fără să scoată un leu din buzunar, pe principiul “turcul plăteşte”, circa 1500 de orjeni au luat cu asalt grătarele pline cu mici şi pastramă. Au mâncat, au ascultat muzică pentru toate gusturile, au jucat şi nimeni, dar nimeni, nu s-a îmbătat!!!
Motivul a fost unul simplu, deşi mai greu de digerat de orjenii care ar fi dorit să “asezoneze” mititeii şi cu câteva sticle de bere: turcii nu consumă alcool.

Gestul turcilor nu a rămas netaxat de un orjean, care, după ce a făcut turul tuturor lăzilor frigorifice pline cu apă şi suc, şi-a exprimat nemulţumirea: “Zgârciţi mai sunt şi turcii ăştia… Au băgat milioane de euro în fabrică, au dat pe gratis mici şi pastramă şi s-au zgârcit la o bere…”.

 

Comments

comments