S-a deschis cea mai nouă și modernă clinică stomatologică din Pitești – Dent Saint Germain

2,541 views

Inaugurarea clinicii Dent Saint Germain din Pitești a avut loc joi, 1 noiembrie, în prezența medicului dentist, Claudiu Enache – administrator și a soției acestuia, tot medic de specialitate, dar și a viceprimarului Piteștiului, Sorin Apostoliceanu și a zecilor de invitați.

Dent Saint Germain este un nou concept de clinică stomatologică care întrunește specializările medicinei dentare, printre care: chirurgie orala, implantologie, protetică dentară, endodonție, estetică dentară și stomatologie generală. Și cel mai important, vă așteaptă cu o echipă profesionistă, cu servicii la standarde europene și cu tehnologie dentară de ultimă generație!

 

”În clinica mea se realizează manopere de adiție și augmentare osoasă, inserare de implanturi dentare, astfel încât cu ajutorul chirurgiei orale să restaurăm funcționalitatea zâmbetului. Stomatologia anului 2018 și tehnologizarea acesteia ne permit efectuarea de intervenții stomatologice fără durere. Toate detaliile despre viitorul plan de tratament se vor explica într-o consultație de specialitate, motiv pentru care vă invit să ne treceți pragul clinicii noastre pentru a vă bucura de o experiență inedită, deoarece noi punem accent pe confortul pacientului în timpul tratamentului stomatologic”, ne-a declarat Claudiu Enache, medic dentist cu competențe în implantologie orală și manager al clinicii Dent Saint Germain.

Adresă: Strada Trivale nr. 11A, Pitești
Telefon: 0742 912 730

Comments

comments