Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale din România că a lansat portalul www.erovinieta.ro.

Prin intermediul www.erovinieta.ro se pot realiza următoarele operațiuni:
– achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare de la Fetești — Cernavoda (peaj) cu ajutorul cardului bancar;
– verificarea valabilității rovinietei;
– verificarea achitării peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif;
– gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului.

Anumite operațiuni din cele menționate mai sus se pot realiza doar dacă utilizatorul își crează un cont valid pe portalul www.erovinieta.ro.

Utilizatorii care achita prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR — SA. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare.

CNAIR SA adresează rugămintea ca, înainte de a desfășura acțiuni pe portalul www.erovinieta.ro, utilizatorii să citească secțiunea ‘Termene și condiții’, secțiune unde se regăsesc inclusiv detalii cu privire la efectuarea operațiunilor prin intermediul portalului.

Comments

comments