Românii au umor, chiar şi în criză! Internetul s-a umplut de glume, parodii şi miştouri la adresa situaţiei politice actuale

0
937

Sursa foto:Facebook/Barbu Mateescu

În nici o zi de la declanşarea oficială a crizei politice legate de demisia miniştrilor şi refuzul premierului Grindeanu de a renunţa la funcţie, Internetul s-a umplut de glume, unele foarte reuşite, şi de parodii ale situaţiei.

Iată câteva dintre ele, găsite la o simplă căutare.

„De nicio promisiune de-a lui Liviu nu s-a tinut nemernicul de Grindeanu! Huo!
Ce i se mai imputa lui Grindeanu: nu am trimis inca un roman pe Soare!” (Cronica cârcotaşilor).

“Dragnea acuză: aveam în program că abrogăm Legea Gravitatiei, iar Grindeanu nu s-a tinut de cuvant!
Ce mai avem pe lista? De abrogat:
-Legea lui Neton-pentru ca ne-am saturat de merele de import si vrem sa sprijinim productia autohtona. Iar Newton e un corporatist. (Ce, e tot ala cu gravitatia?)
-Legea lui Ohm-trebuie schimbata din „€sunt ohm cu tine, esti ohm cu mine”  in „toti suntem oahmeni cu Liviu”€. Acum e neconstitutionala si facuta pentru interesele strainilor.
-Legile lui Murphy-trebuie abrogate! In special aceea, „cand toti sunt prosti, pune un prost si mai mare sa ii conduca!”. Mi se pare evident ca e vorba de mine” a incheiat Liviu”. (Cronici pe bune).

“€Ca să arate cât de mult îl respectă pe Dragnea, Sevil Shhaideh a venit cu două demisii”(Times New Roman)

“Foto! Dragnea are poze compromiţătoare cu Grindeanu la pescuit cu un infractor condamnat definitiv.” (Times New Roman).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here