“România – de la furcă la furculiță!” – cea mai mare expoziţie de alimente şi băuturi din România

Producătorii înregistrați pe scheme de calitate naționale și sisteme de calitate europene din România se pot înscrie până pe 11 septembrie 2023 la evenimentul Bucharest FOOD EXPO 2023, ce se va desfășura în perioada 28 septembrie – 01 octombrie 2023, în incinta Halei Laminor, prin transmiterea certificatului de înregistrare – CUI și a documentului emis de DSVSA la următoarea adresă de email: politici.indalim@madr.ro.

Expoziția are ca scop dezvoltarea sectorului agroalimentar din România pe toată filiera de producție, astfel încât consumatorii de alimente din țară și din străinătate să se bucure de produse românești de calitate. Tema principală a evenimentului este “ROMÂNIA- de la furcă la furculiță!”, un proiect pentru susținerea și promovarea producătorilor și produselor locale românești.

În acest context, Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale dispune de un spațiu expozițional de 200 mp, cu posibilitatea de extindere, pentru a oferi posibilitatea producătorilor să-și prezinte produsele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.