România, campanie la Paris cu imaginea realizată de fotograful piteștean Paul Antonescu

„Lăsați-vă surprinși de România, la mai puțin de trei ore de zbor de Paris” este mesajul pe care îl văd parizienii, zilele acestea, pe autobuzele turistice!

Sloganul este suprapus unei superbe fotografii a Castelului Peleș realizată de talentatul fotograf piteștean Paul Antonescu. Campania de promovare a României este realizată de Ministerul Turismului iar fotografia a fost aleasă, de pe un site de stock, pentru reprezentativitatea sa dar și pentru calitățile sale.

După cum Paul a mărturisit în emisiunea matinală a Antenei 3 CNN, imaginea a fost luată din aer, într-o zi de septembrie, după o perioadă destul de lungă de așteptare a luminii potrivite. Și, mai important, nici culorile nici claritatea NU sunt editate, fiind o fotografie ce reflectă purul adevăr și frumusețea reală a castelului și a parcului.

De peste 20 de ani, Paul se exprimă prin imagini, unele absolut superbe, apreciate în întreaga lume, fotografiile sale fiind alese de multe ori pentru campanii publicitare sau alte lucrări de marketing.

De asemenea, Paul este un talentat interpret, fiind solistul vocal al trupei rock Tentații, dar și un mare iubitor de animale, fiind fericitul tătic al domnisoarei pisici numită Lipici. În plus, pe conturile lui de socializare își găsesc mereu loc animalele fără stăpân, implicându-se mereu în încercarea le a le găsi căsuțe și oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.