Rock’N Ride Mioveni, muzică și adrenalină pe două roți!

Cu un impresionant foc de artificii în miez de noapte, s-a tras cortina peste cea de-a treia ediție a Rock’N Ride Mioveni. ”Conceput din dragostea pentru muzică și adrenalina pe două roți, drept un eveniment dedicat comunității moto, Rock’N Ride Mioveni reprezintă două zile o escapadă în natură, o pauză de la rutina cotidiană și aglomerația urbană, alături de prietenii care împărtășesc aceiași pasiune comună”, transmite Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni.

Ca de fiecare dată, parada moto din centrul orașului a atras sute de vizitatori și de împătimiți ai spiritului de aventurier pe două roți, demonstrațiile de îndemânare și concursurile tematice întregind această imagine.

La marginea pădurii Făget, serile calde de iunie au fost electrizate de trupele Blană Bombă, Myst, Fără Vise și Trooper, 7 Tears Ago, RANA, Timpuri Noi, Nuanțe, Ultimul Tren.

”Tuturor participanților, fie că au venit pe două, trei sau patru roți le mulțumim pentru energia degajată, pentru responsabilitatea de care au dat dovadă și pentru atmosfera creată. Mulțumim partenerilor noștri, Storm Riders RC Mioveni pentru implicare, sponsorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment. Ne întâlnim și în 2023 la ediția numărul patru!”, mai precizează conducerea Centrului Cultural Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.