Robert Glință, două recorduri naționale într-o singură seară! “Pe 5 noiembrie, la Budapesta, Robert Glință dobora un record vechi de trei ani, cel din proba de 50 m spate, cu timpul de 23.12 secunde. Luni seară, 11 zile mai târziu, în cadrul competiției internaționale din capitala Ungariei, disputată în bazin de 25 de metri, sportivul român a înotat fantastic în aceeași probă și a reușit un nou record național. Timpul? 23.03 secunde. Chapeau, Robert!” a anunțat Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Tot luni seara, Glință a câștigat și cursa de 100 m spate cu timpul de 49.64 secunde. Timpul său reprezintă un nou record național în această probă. Precedentul fusese realizat tot de către Robert, tot la Budapesta, pe 10 noiembrie 2020, și fusese de 49.79 secunde.  Asta, după ce Robert batuse recordul național al probei pe 4 noiembrie!

Robert Glință a mai bătut recordurile naționale și în proba de 200 m spate.

Rezultatele sale sunt cu atât mai impresionante cu cât sportivul încă se recuperează după  infecția cu noul coronavirus, care l-a ținut izolat o vreme.

Felicitări, Robert!

Comments

comments