Rezultatele testelor pentru coronavirus realizate la Spitalul Județean de Urgență Argeș, eliberate și în engleză

Rezultatele testelor pentru coronavirus realizate la Spitalul Județean de Urgență Argeș, eliberate și în engleză

  • Teste, LA CERERE, pentru detecția noului coronavirus
  • Programările se pot face on line, pe site-ul instituției, sjupitesti.ro
  • Recoltările, 35 pe zi, se efectuează de luni până vineri, între orele 08:30 – 11:00
  • Rezultatul testului, la cerere și în limba engleză, va fi comunicat la adresa de e-mail indicată de solicitant, în cel mult 48 de ore de la recoltarea probelor.
  • Prețul unui test, la cerere, este de 280 de lei, inclusiv pentru cel al cărui rezultat este comunicat în limba română, dar și în limba engleză.

Încă de pe 16 iulie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Pitești se efectuează, și la cerere, teste pentru detecția noului coronavirus. Recoltarea probelor se realizează de către personalul sanitar din cadrul instituției, în spațiul destinat internărilor de zi a pacienților fără suspiciune de infectare cu SARS CoV-2 (zona UPU), de luni până vineri, în intervalul orar 8:30- 11:00. Probele sunt procesate de către personalul din cadrul COMPARTIMENTULUI DE BIOLOGIE CELULARĂ SI MOLECULARĂ al Serviciului de Anatomie Patologică al SJU PITEȘTI.

Programările se pot face on line, pe site-ul instituției, accesând www.sjupitesti.ro.

Programarea se realizează OBLIGATORIU nominal. Se pot realiza mai multe programări cu aceleași date doar în cazul în care o persoană programează mai mulți membri ai aceleiași familii. Pentru programări multiple (cu aceleași date de contact) persoana va fi contactată telefonic pentru confirmare. În lipsa acestei confirmări programarea poate fi anulată. După realizarea programării persoana va primi un e-mail de confirmare în circa 1-5 min (e important să se verifice și folderul „spam”).

Taxele aferente sunt încasate de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-11:00, la Biroul de informații din Ambulatoriul de Specialitate al unității sanitare (fosta Policlinică).

Costul unui test pentru detecția COVID – 19, la cerere, este de 280 de lei. Plata se va efectua numai în numerar, în baza confirmării programării (listată sau electronic).

Buletinul cu rezultatul testului se transmite electronic, în limba română, dar și în limba engleză, la cerere, prin intermediul adresei de e-mail ce a fost comunicată, în cel mult 48 de ORE.

Zilnic, pot fi recoltate, la cerere, 35 de teste.

(Sursa: Spitalul Județean de Urgență Pitești)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here