Ieri a fost o zi plină de competiții încheiate cu rezultate foarte bune pentru CS Dacia Mioveni 2012. Ziua a început în forță cu Campionatul Național de Oină Junioare U16, U18, desfășurat în sistem tur -retur, pe terenul sintetic al Liceului Tehnologic Mioveni.

Au participat:
Junioare I
CS Dacia Mioveni 2012
CSM Progresul Băilești
ACS Someșul Cășeiu

Junioare II
CSM Râmnicu Sărat
CS Hoina Craiova
ACS Someșul Cășeiu
CS Dacia Mioveni 2012

La competiția sportului nostru național, echipa Daciei Mioveni, antrenată de prof. Filofteia Dumitru, a obținut titlul la ambele categorii.

Clasament Final Campionatul Național pentru Junioare 2
Locul 1 – CS Dacia Mioveni 2012 – 9 puncte
Locul 2 – ACS Someșul Cășeiu – 7 puncte
Locul 3 – CSM Râmnicu Sărat – 5 puncte
Locul 4 – Hoina Craiova – 3 puncte

Campionatul Național pentru Junioare I – Clasament Final
Locul 1 CS Dacia Mioveni 2012 – 16 puncte
Locul 2 CSM Râmnicu Sărat – 12 puncte *Rezultate directe mai bune
Locul 3 CSM Progresul Băilești – 12 puncte
Locul 4 – Someșul Cășeiu – 8 puncte.

Echipa de minivolei, antrenată de Gabriela Ayza și Alexandra Cernea, a jucat la Craiova în turneul semifinal 1 și a obținut calificarea la turneul final, ce se va derula în perioada 3-4 iulie.

Dacia Mioveni s-a clasat pe locul 2. A câștigat cu LPS Brăila, scor 3-1 și a pierdut cu CSV Craiova, scor 3-0, iar la Turneul Final merg primele două echipe din cele 4 serii semifinale.

La înot, în Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu” din Capitală, înotătorul Nae Adrian, antrenat de prof Viorel Ciobanu, a concurat la Campionatele Naţionale de Înot –Juniori, Tineret, Seniori, Masculin – Bazin 50 metri, la care s-au prezentat peste 300 de sportivi din întreaga ţară.

La categoria Juniori, Nae Adrian a obținut argintul, cu un timp la doar o sutime sub primul clasat și bronzul la categoria tineret 50m bras.

Comments

comments