Reţinuţi pentru infracţiuni rutiere în Argeş! Un tânăr de 19 ani conducea fără permis de conducere, iar altul a furat o autoutilitară

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au reţinut pe D.G.C., de 19 ani, din comuna Orbeasca, jud. Teleorman, bănuit de săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Tânărul este bănuit că, în data de 22 august ar fi condus un autoturism pe DJ703B, pe raza comunei Leordeni, fără a poseda permis de conducere şi având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată, iar la data de 26 august, ar fi condus acelaşi autoturism pe raza comunei Răteşti, având montate plăcuţe false de înmatriculare şi fără a deţine permis de conducere. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au reţinut pe A.D., bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi furt calificat.
Acesta este bănuit că, la data de 1 decembrie 2015, ar fi sustras o autoutilitară parcată pe str. Teilor din municipiul Piteşti şi ar fi condus-o fără a deţine permis de conducere. În cursul cercetărilor bărbatul s-a sustras urmăririi penale.
Poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.