Reţinuţi pentru furt calificat. Furau din maşini în parcările de pe autostrada A1

Două persoane au fost reținute de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, au continuat cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada august – octombrie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile servicii de pe autostrada A1 de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Pentru documentarea activității infracționale, în data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza comunelor Băiculești și Merișani, din județul Argeș.

Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, C.E. de 22 de ani, din comuna Merișani și S.A., de 23 de ani, din comuna Băiculești au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în data de 11 octombrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea continuă pentru probarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.