Reținut și arestat preventiv pentru violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție

În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Bistrețu, județul Dolj, ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis față de concubina sa, ar fi lovit-o pe aceasta și pe o nepoată, și ar fi adresat amenințări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, precum și loviri sau alte violențe.

În urma administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul zilei de 13 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de bărbatul în cauză.

În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a admis cererea, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.