Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol. Rețeta tiroleză a fost oferită și preparată de Restaurantul Tirol Sinaia și poate fi degustată zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.
 

Ingrediente:
•    Morcovi cruzi
•    Cartofi fierți
•    Pâine neagră din făină Arpis
•    Vin alb dulce
•    Șvaițer
•    Piper alb
•    Usturoi

Mod de preparare
Un vas special se unge cu usturoi și se lasă la incins. Se adaugă vin, piper alb și apoi, treptat, șvaițer. Se amestecă până ce svaițerul se omogenizează și se topește.

Mod de servire
Se servește direct în vasul în care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierți si paine neagră din făină Arpis.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI