Ingrediente: 1 ceapă roșie mare; 2 ouă; 250 g de cașcaval; 350 g de cârnați; mălai; 1/2 ardei gras roșu; 1 legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare: Ouăle se fierb și se dau prin răzătoarea mică sau prin mașina de tocat Heinner. Cașcavalul se dă și el prin răzătoare sau mașină de tocat, apoi se amestecă cu ouăle și se frământă ca o pastă.

Cârnații se prăjesc în untură sau ulei, apoi se taie pe mijloc și se scoate carnea din ei.

Pasta de ou și cașcaval se modelează sub forma unor biluțe, în mijlocul cărora se pune puțină carne.

Biluțele se tăvălesc printr-o tocătură de verdeață și ardei roșu, apoi se pun la rece.

Mod de servire: Se servesc în polonice de ceapă roșie cu mămăliguță din mălai Gold Maya.

Despre parteneri

Derularea activităților din cadrul celei de-a doua ediții a Campaniei “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” se realizează cu sprijinul brandului de morărit Gold Maya și al brandului de electrocasnice Heinner.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI