Ingrediente: piept de pui, proschiuto, brânză topită, cascaval, mozzarella, vin alb sec,     salvie, rozmarin, unt, ulei, tagliatele,rosii cherry, busuioc

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui în două bucăți, se elimină oasele și pielița. Fiecare bucată de piept se bate până se subțiază și se umple cu brânză topită, cașcaval și mozzarella.

Fiecare fășie de piept de pui se rulează și se învelește în prosciuto. Se prăjesc rulourile în ulei până se rumenesc, apoi se mai prăjesc puțin în unt.

Între timp se fierb pastele în apă cu sare și se pun într-o tigaie cu unt, rozmarin și busuioc, stingându-se cu vin alb.

Secretul bucătarului: Ca rulourile să se prepare mai repede, fără a fi crude în interior, se învelesc în folie de aluminiu și se fierb, înainte de a fi prăjite.

Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015. În luna februarie promovăm bucătăria italiană iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI