Restricții de trafic pentru lucrări canalizare menajeră în Pitești, strada Bucovina

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Bucovina cu privire la faptul că începând cu data de luni, 07.08.2023, va fi închis traficul rutier pe tronsonul cuprins între strada Intrarea Alunului și sensul giratoriu din zona Victoria Residence.

Conform autorităților, se vor asigura rute ocolitoare prin străzile Petrochimiștilor – strada Valea Geamăna, Calea Craiovei – Dârzu.

Sensul giratoriu va rămâne deschis!

Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de reabilitare canalizare menajeră, lucrări care sunt estimate a se derula până la data de 31.08.2023.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această zonă și să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată de constructor, cu avizul Comisiei de Circulație.

Facem precizarea că noua rețea de canalizare este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud”, aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020” – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea traficului în zonă în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de canalizare menajeră sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!” este mesajul conducerii societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.