Pentru buna desfășurare a festivităților prilejuite de Ziua Națională a României, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2016, traficul rutier va fi restricţionat în municipiile Câmpulung, Curtea de Argeș și Pitești după cum urmează:

În Pitești.
În data de 29 noiembrie a.c., între orele 9.45 şi 11.00 pe Bd. Nicolae Dobrin, pe sensul de mers Trivale către Războieni, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Smeurei și Sala Sporturilor traficul rutier va fi restricţionat.
În data de 1 decembrie a.c., între orele 9.00 și 11.00, pe strada Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bd. I.C. Brătianu și Bd. Republicii, traficul rutier va fi restricţionat.

1 3

În Câmpulung.
În data de 1 decembrie a.c., între orele 9.00 și 12.00, pe str. Negru Vodă, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Nicu Leonard și intersecția cu str. Istrate Rizeanu, traficul rutier va fi restricționat.
Ca rute ocolitoare, conducătorii auto pot folosi str. Matei Basarab și str. Frații Golești.

2-2
În Curtea de Argeș.
În data de 1 decembrie, între orele 10.30 și 12.00, pe str. Negru Vodă și Bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Traian și intersecția cu str. Mihai Bravu, traficul va fi restricționat. Ca rute ocolitoare, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918 și str. Lascăr Catargiu.

1

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe acostament şi să nu se angajeze în traversarea străzii în zona desfăşurării competiţiei.

Biroul de presă al IJP Argeş

Comments

comments