Restricții de circulație! Declarația cu care poți ieși din casă

Restricții de circulație! Declarația cu care poți ieși din casă. ”Persoanele care intenționează să părăsească domiciliul, în baza unui motiv clar și real, vor trebui să completeze, începând de mâine dimineață, în conformitate cu ordonanţa militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării şi traseul acesteia. În cazul celor care merg la serviciu, este necesară o adeverinţă permanentă din partea angajatorului care să ateste că prezenţa la locul de muncă este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. Declarația se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografierea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-ul primăriei, la adresele de mai jos”, transmite administrația locală din Mioveni.

http://www.emioveni.ro/images/stiri/2020/covid-19/adeverinta-angajator.pdf?fbclid=IwAR2-WE4OuYvzes0Hbjdg34iEEL4rONFdD4Rzd9CwuHj4x7Uu3Xmk0ZeraA4

http://www.emioveni.ro/images/stiri/2020/covid-19/declaratie-proprie-raspundere.pdf?fbclid=IwAR29jH1UKldCWndYi6cGPHt6APasBgIbk9owMyWe3J0pODQJyADpXiewUn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here