Veteranul de război Constantin Enache din Arefu a împlinit, pe 1 februarie, onorabila de 100 de ani! Soldatul Constantin Enache a luptat în Campania din Est a celui de-Al Doilea Război Mondial. În acest an, veteranul și soția sa împlinesc 70 de ani de la căsătorie. Aceștia au împreună 5 copii, 18 nepoți şi 22 de strănepoți.

Cu această ocazie i-au fost alături reprezentanţii Școlii de Aplicaţie pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul“, membrii Cultului Eroilor “Regina Maria” filiala Argeș, reprezentanţii autorităţilor publice locale din comuna Arefu, judeţul Argeş, numeroși consăteni precum şi familia distinsului veteran.

Emoţionantul eveniment s-a încheiat în cel mai pur stil românesc cu un spectacol artistic tradiţional oferit de ansamblul folcloric “Munţişorul”.

“Respect şi preţuire, venerabile veteran! La mulţi ani să ne trăieşti! A fost prilejul unic să-i fim alături şi să-i arătăm respectul şi preţuirea noastră. La mulţi ani, venerabile veteran! Îţi mulţumim că ai luptat pentru România noastră!” a fost mesajul reprezentanţilor MapN.

Comments

comments