Regele pădurii româneşti! Cerb la boncănit, în Parcul Naţional Piatra Craiului. Rangerii Parcului Naţional Piatra Craiului au reuşit să suprindă, cu ajutorul camerelor de luat vederi instalate în pădure, un superb exemplar de cerb, aflat în perioada împerecherii.

“Dragi vizitatori ai parcului, daca auziti aceste sunete fara sa vedeti cine le produce, nu va speriati. Nu este urs. Ursul nu produce asemenea zgomote si de obicei fuge din calea oamenilor. Nu strigati, nu fluierati, nu dati cu petarde, comportati-va normal, astfel aveti poate sansa sa vedeti un animal maiestuos, cerbul, care acum este in perioada boncanitului” este mesajul specialiştilor.

Dragi vizitatori ai parcului, daca auziti aceste sunete fara sa vedeti cine le produce, nu va speriati. Nu este urs. Ursul nu produce asemenea zgomote si de obicei fuge din calea oamenilor. Nu strigati, nu fluierati, nu dati cu petarde, comportati-va normal, astfel aveti poate sansa sa vedeti un animal maiestuos, cerbul, care acum este in perioada boncanitului.

Publicată de Parcul National Piatra Craiului pe Vineri, 25 septembrie 2020

 

Comments

comments