Centrul comercial Pitești Retail Park Auchan Bradu a găzduit, în perioada 11 – 12 septembrie, pentru prima dată în Pitești, cea de-a şasea etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto, împreună cu GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

 

Astfel, vineri, 11 septembrie, de la ora 14:00, toţi cei prezenți în parcarea Centru comercial Pitesti Retail Park Auchan Bradu au putut asista la antrenamentele piloților, iar sâmbătă, de la ora 10:30, spectatorii au asistat la un adevărat regal automobilistic, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână, totul într-o cursă contra cronometru.

 

 

 

 

 

Concursul auto s-a adresat participanților de toate vârstele, inclusiv juniorilor, cei cu vârsta între 10 și 18 ani, dar și reprezentantelor sexului frumos, celor atrase de domeniul automobilistic, de-a lungul celor 4 ani competiția strângând peste 300 de participanți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiile au constat în produse de întreținere auto Caramba, vinuri spumante Angelli, service de roți oferit de AutoZone, lubrifianți Ravenol de la Auto Nepos, produse și accesorii auto oferite de Opel, cupe și diplome.

Vezi clasamentul etapei pe grupe şi clase, open, echipe şi slalom paralel:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r25Rls0pIC0oNFBlkRxUocLngrRZwn6qV7uGdVPo3R8/edit#gid=0

Vezi clasamentul general după 6 etape:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FXvR1zKc8JWD7upHBmR5kqe1pCNIp3sTiXWMZf8s6oc/edit#gid=0

 

 

Comments

comments