Printr-un comunicat de presă, CFR Călători reamintește studenților, că pot achiziționa cu o reducere de 50% bilete și abonamente pentru a călători spre/dinspre locul în care învață.

Studenții la zi din învățământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimației de student „reducere la transport” (vizată pentru anul universitar în vigoare), de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio. În baza legitimației de student „reducere la transport” și a carnetului de cupoane, studenții pot efectua 6, 18 sau 24 de călătorii într-un an calendaristic (în funcție de anul universitar în care este studentul), cu trenurile Regio și InterRegio, clasa a II-a , cu o reducere de 50%.

De asemenea, potrivit CFR Călători, studenții beneficiază de abonamente lunare la trenurile Regio, contravaloarea acestora reprezentând 50% reducere din valoarea abonamentelor lunare. „Abonamentele sunt valabile pentru călătoriile la clasa a II-a și se eliberează pentru distanțe de până la 300 de kilometri, iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat”, precizează transportatorul public. Aceste abonamente se acordă în baza legitimației de „reducere la transport” pentru studenți, vizate pe anul universitar în vigoare.

Studenții vor putea cumpăra bilete/abonamente cu reducere, în baza legitimației de student “reducere la transport” vizate pentru anul universitar 2015-2016 numai până la data de 31 octombrie inclusiv.

Comments

comments