Rectorul Universităţii Constantin Brâncoveanu, Ovidiu Puiu, cel mai puternic om din Argeş, în opinia ÎPS Calinic

Vineri, 17 octombrie, la Hotelul Ramada din Piteşti, a fost lansat “Catalogul Ancheta – Cei mai puternici oameni din Argeş”.

Conform voturilor exprimate de oameni din mediul de afaceri, politic, administraţie, societate civilă sau sănătate, Dan Manu, preşedintele CJ Argeş, a fost ales “Cel mai puternic om din Argeş”, cu 28 de nominalizări. Pe locul doi, după Dan Manu, la secţiunea “Sistemul public”, s-a clasat preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca, iar pe trei ÎPS Calinic.

Unul dintre cele mai interesante răspunsuri, plin de tâlc, la întrebarea colegilor de la săptămânalul Ancheta “Care este cel mai puternic argeşean în mediul public şi care este cel mai puternic în mediul privat?”, a venit din partea Arhiepiscopului Calinic.

Cităm: “Rog pe Bunul Dumnezeu să binecuvânteze, să ajute şi să îi apere pe toţi copiii Săi, care lucrează dinamic pentru bunăstarea oamenilor. Cel mai puternic este cel care dă un pahar cu apă şi pâine celor flămânzi. Cele mai puternice sunt mamele şi femeile care ne ţin în braţele lor iertătoare. Cel mai puternic este omul BUN! Cel mai puternic este poporul argeşean şi muscelean şi cei care m-au ajutat şi îngăduit să muncim şi să creştem împreună! Iar subiectiv fiind (iertaţi-mă!) cel mai puternic este Ovidiu Puiu şi cei care mă nominalizează şi pe mine, nefiindu-le teamă de niscaiva uitături chiorâşe!”.

Suntem şi noi de acord cu nominalizarea rectorului Universităţii Constantin Brâncoveanu, Ovidiu Puiu, făcută de către Arhiepiscopului Calinic, o remarcă pertinentă. De… aşa este când instituţia condusă de Arhiepiscopul Calinic nu depinde de banii de la Consiliul Judeţean! Poţi vota cum îţi dictează conştiinţa…

“Catalogul Ancheta – Cei mai puternici oameni din Argeş” poate fi găsit începând de azi la toate chioşcurile de ziare din Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here