Recoltele, ocolite de secetă! În comuna Dârmăneşti se anunţă un an agricol foarte bun

Spre deosebire de zonele din sudul judeţului, unde seceta a distrus culturile de porumb şi floarea soarelui, pentru comuna Dârmăneşti anul acesta va fi un an agricol foarte bun. Edilul localităţii, Emilian Ciolan, spune că atât producţia de fructe, cât şi cea de grâu şi porumb sunt cum nu se poate mai bune.

„La noi a plouat la timp. Pot spune că se ating chiar şi 5 tone de grâu la ha, ceea ce este mai mult decât bine. Ştiu că nu peste tot lucrurile stau bine la acest capitol, aşa că avem motive să fim mulţumiţi“, a spus primarul comunei Dârmăneşti.
Pe perioada verii conducerea administraţiei locale a finalizat reabilitarea exterioară şi interioară a corpului vechi al dispensarului şi a dat în folosinţă un nou spaţiu destinat încheierii căsătoriilor. „Cetăţenii sunt foarte mulţumiţi de aceste două investiţii. Dispensarul oferă acum toate condiţiile şi utilităţile, iar Casa Căsătoriilor asigură un cadru festiv, modern şi potrivit unui eveniment atât de important cum este cununia civilă, fiind pe placul tinerilor“, declară edilul localităţii.
În perioada următoare conducerea administraţiei se va preocupa de asfaltarea unui alt tronson de drum din localitate, şi anume – Drumul lui Ene, continuând campania de modernizare a infrastructurii rutiere. În funcţie de nivelul încasării taxelor şi impozitelor, adică de acumularea de sume de bani la buget, va continua şi după reabilitarea Căminului Cultural.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here