Recensământ. Peste 15.000 de argeșeni s-au autorecenzat

Recensământul Populației și Locuințelor din România a început pe 14 martie, pentru prima dată în istorie sub o nouă formă. Întregul proces este complet digitalizat și a fost introdusă și o etapă de autorecenzare prin care fiecare cetățean va completa online chestionarul de recensământ. Etapa se desfășoară până pe 15 mai, urmând ca apoi să aibă loc intrarea recenzorilor în teren, la acele adrese unde nu s-a făcut autorecenzarea.

După 5 zile, Institutul Național de Statistică a recepționat aproape 520.000 de chestionare. Bucureștiul este pe primul loc, cu peste 76.000 de chestionare completate și trimise. Urmează județul Cluj, cu peste 23.000 de chestionare. În Argeș s-au completat 15.056 chestionare.

Autorecenzarea se poate face pe www.recensamantromania.ro sau pe autorecenzare.insse.ro. Pentru cei care nu au dispozitive conectate la internet sau nu știu să utilizeze un astfel de instrument, autorecenzarea se poate face în punctele de autorecenzare asistată stabilite de fiecare primărie din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.