Reamenajarea pe strada Profesor Nicolae Bănescu a început!

0
37

Reamenajarea pe strada Profesor Nicolae Bănescu a început! Pe strada Profesor Nicolae Bănescu din Trivale, locatarii, care au înțeles apelul municipalității, și-au dezafectat spațiul. Din 12 garaje se va obține un număr aproape dublu de locuri de parcare!

După ce au fost notificați în 4 august, proprietarii garajelor vechi, care nu au contracte și nu plătesc impozite la administrația locală de peste 20 de ani, au fost așteptați să le îndepărteze de pe spațiul comun până la 1 septembrie.

Municipalitatea a promis sprijin logistic celor care îl solicită, în cazul în care nu au posibilitatea de a muta diverse obiecte personale din fostele garaje.

După 1 septembrie 2021, garajele neridicate urmau să fie demolate de municipalitate și să reînceapă reconstrucția zonei pentru a fi transformată în parcare publică – 22 de noi locuri, într-o zonă verde, reamenajată!

Cu 2 zile înainte de 1 septembrie, localnicii au eliberat zona de garaje improvizate!

La prima oră, oamenii și utilajele ADP, Salpitflor, Salubritate dar și reprezentanți ai Poliției Locale au fost în teren! Reamenjarea a început deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here