Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că afirmaţiile deputatului de Argeş Cătălin Rădulescu privind protestatarii sunt „neavenite” şi „foarte periculoase”. Dragnea a susţinut, totodată, că deputatul „riscă foarte multe lucruri“ în privinţa statutului său în PSD, o decizie privind excluderea urmând să se ia în cadrul partidului.

„Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile dumnealui. Mie mi se par, dincolo de faptul că sunt neavenite, mie mi se par foarte periculoase. Sincer, eu nu am aceste competenţe, eu nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să deţină acele arme. Un om nu se poate juca cu acele afirmaţii, ameninţând că le foloseşte şi în acelaşi timp să aibă dreptul de a purta, în mod legal, arme de foc. Riscă foarte multe lucruri. PSD nu este de acord cu un asemenea comportament”, a reacționat liderul PSD Liviu Dragnea.

Şi premierul Sorin Grindeanu a spus că, personal, nu este de acord cu cele spuse de Radulescu. “Sunt declarații excesive”, a punctat premierul.

Senatorul PSD Horia Nasra a scris pe Facebook că aşteaptă scuze din partea lui Cătălin Rădulescu: ”De 24 de ore aştept cel puţin nişte scuze. Rolul unui parlamentar nu este nici să disperseze românii cu tunurile de apă, nici să păzească weltanschauungul cu AKM-ul în mână, nici să muncească pe 5.300 lei, dacă este nemulţumit, în condiţiile în care este parlamentar într-un partid de stânga, într-o ţară plină de pungi de sărăcie”.

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice, ca urmare a declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu, referitoare la faptul că are o mitraliera AKM pe care este pregătit să o folosească.

Poliţia Argeş a demarat verificări privind armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, după ce acesta a declarat că are o mitraliera AKM pe care este pregătit să o folosească.

„Nu e nicio armă în dotare decât de vânătoare, mâine o să spun că am o bombă atomică, ca să îi prostesc iarăși pe anumiți jurnaliști, ca să meargă să vadă. Poate am vreo bombă atomică acasă. Tocmai Poliția s-a dus și a căutat acolo și a văzut că nu e nimic din ce s-a spus, e o nebunee la cap, dar e frumos că jurnaliștii mai pică și în plase de genul ăsta”, a spus Catalin Rădulescu la Digi 24.

Comments

comments