Răzvan Dincă este noul Președinte-Director General al Societății Române de Radiodifuziune

0
36

Răzvan Dincă este noul Președinte-Director General al Societății Române de Radiodifuziune. Noul președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune este Răzvan Dincă, absolvent de Regie și fost director al mai multor instituții de cultură, între care și Opera Națională din București.

Acesta a primit din partea senatorilor și deputaților, reuniți în ședință comună luni seară, 250 de voturi pentru și 94 împotrivă.

Creșterea audienței posturilor Radio România și atragerea unui public mai tânăr se află printre prioritățile sale – spunea Răzvan Dincă, în timpul audierilor din Comisiile reunite pentru Cultură, Artă și Mass media.

Parlamentul i-a numit, luni, și pe membrii Consiliilor de administraţie ale Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune. Votul a fost secret cu bile asupra listelor de candidaţi. S-au înregistrat 380 de voturi pentru şi 14 împotrivă.

Membrii Consiliului de administraţie al SRR vor fi: Ruxandra Săraru, Radu Herjeu şi Răzvan-Ioan Dincă (propuşi de PSD), Radu F. Alexandru şi Alexandra Bogdan (propuşi de PNL), Liviu Popescu (propus de USR), Annamaria Maria Bodoczi (propusă de UDMR), Dragoş Daniel Pătlăgeanu (propus de Administraţia Prezidenţială), Maria Ţoghină (propusă de Guvern), Oana Rusu şi Marius Dorian Tănase (reprezentanţi ai salariaţilor), Milan Manyura (minorităţi), Sorin Faur (propus de AUR).

Membrii celor două consilii de administraţie depun jurământul în Parlament.

Aceştia sunt numiţi pe o perioadă de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here