Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a vizitat uzina Dacia împreună cu vicepreşedintele Senatului, Şerban Valeca

492 views

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a vizitat uzina Dacia împreună cu vicepreşedintele Senatului, Şerban Valeca. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu vicepreşedintele Senatului, Şerban Valeca, a vizitat uzina din Mioveni. Aceştia au avut discuții pentru infrastructură cu managementul DACIA. La întâlnire a luat parte şi o delegație formată din managementul unor companii aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

„€În continuarea dialogului inițiat cu reprezentanții DACIA, astăzi, am vizitat uzina din Mioveni alături de o delegație formată din managementul unor companii aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Astfel, împreună cu reprezentanți ai CFR Infrastructură, CNAIR și APM Constanța, am abordat, în discuțiile cu reprezentanții DACIA, aspectele semnalate de către aceștia cu privire la infrastructură.

O parte din soluțiile necesare le-am identificat deja. Pentru a rezolva și restul de probleme, avem în vedere crearea unui grup de lucru care îmi va prezenta periodic soluțiile găsite.

Cu toții am fost de acord ca discuțiile să fie pragmatice pentru că orice întârziere nu este în folosul nimănui.

Așa cum cer seriozitate și implicare pentru tot ce ține de activitatea de la minister, aceleași așteptări le am și de la activitatea membrilor acestui grup.

Am încredere că, prin dialogul dintre colegii de la companiile MT și reprezentanții DACIA, vom găsi soluțiile necesare menite să asigure dezvoltarea atât a companiilor de stat cât și a producătorului auto, fapt ce contribuie la consolidarea economică a țării” a declarat, după vizită, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

 

Comments

comments