Razie în trafic, în Argeș! 32 de permise de conducere suspendate într-o singură zi. În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au aplicat 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 63.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 32 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Brașov, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza comunei Dragoslavele, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 125 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 26 de ani, din Sinaia, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Dragoslavele, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 107 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Comments

comments