Raliul Argeşului. Primarul Cristian Gentea: Mii de spectatori prezenţi la superspeciala din Pitești

În 2023, la aniversarea a cinci ani de la revenirea pe principala scenă a raliurilor din România, Raliul Argeșului stabilește un record. A atins borna maximă admisă de echipaje care pot lua startul în competiția care se desfășoară și pe Transfăgărășan. 

După ce în primii ani de la revenire aproximativ 60 de echipaje au pornit în Raliul Argeșului, numărul a crescut de-a lungul sezoanelor până la un număr de aproximativ 70 de mașini în concurs. În 2023, așteptările fanilor sunt depășite, cu 80 de echipaje care se vor alinia la start în competiția programată în perioada 26-27 mai.

Vineri, 26 mai, la finalul primei zile de concurs, a avut loc superspeciala din Pitești. Echipajele prezente au avut de parcurs un traseu în lungime de 2.05 km în jurul Stadionului Nicolae Dobrin.

Superspeciala de la stadion a adus spectacol total al piloților, dar și mii de spectatori prezenți! Din fericire, Raliul Argeșului 2023 aduce o superspecială și mâine, de la ora 17.00, tot la stadion. Ne bucurăm să fim în aceste zile gazda unui eveniment de excepție în lumea motorsportului: Raliul Argeșului 2023! O experiență de neuitat!” – transmite primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.