Raed Arafat susţine că în vara târzie din acest an vom începe să vedem un debut de normalizare a vieții, cu condiţia unui proces de vaccinare corect. Singurul criteriu ca acest lucru să se întâmple este să nu apară o tulpină a coronavirusului care nu răspunde la vaccin, potrivit romaniatv.net

În ce privește scăderea noilor infectări de Covid în România, Arafat a afirmat că, în opinia sa, este rezultatul „măsurilor serioase” luate din timp. Întrebat, joi seara, la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, ce îi spune intuiția în privința revenirii în România la o viață „cât de cât normală”, Raed Arafat a răspuns: „Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an către toamnă o să începem să vedem o începere a normalizării vieții noastre. În speranța că nu apare o tulpină care nu răspunde la vaccin”.

Despre vaccinare, Raed Arafat spune că, deși există critici, România este printre țările cu rezultate foarte bune: are peste jumătate de milion de oameni vaccinați, reprezentând 2% din populație.

Comments

comments