După ce a fost criticat dur de liderul său de partid, Liviu Dragnea, pentru afirmaţiile făcute într-un interviu pentru Adevărul, şi anume că protestatarii din Piaţa Victoriei ar fi trebuit înfeuntaţi cu tunuri de apă, deputului Cătălin Rădulescu i se cere demisia din PSD chiar şi de preşedintele USR Nicuşor Dan.

Iată şi mesajul postat de Nicuşor Dan pe contul său de Facebook:

“Nu mă aștept ca deputatul Cătălin Rădulescu să aibă onoarea să demisioneze din Parlament, instituție a cărei reputație a batjocorit-o. Cetățenii și-au făcut datoria și au sesizat instituțiile statului, instituțiile au deschis dosare penale pe numele lui, chiar și lideri ai PSD s-au delimitat public de instigările la violență și amenințările acestuia. Este timpul ca PSD să actioneze și să-l excludă din partid, altfel devine complicele lui. Delimitările sunt insuficiente.

PSD este dator și să explice public cum a ajuns Cătălin Rădulescu pe lista PSD, care sunt meritele lui excepționale, altele decât cele pe care presa le-a făcut publice, respectiv condamnările și plângerile colecționate de acesta, împreună cu puștile AKM. Cătălin Rădulescu nu este vreun excentric, ci o persoaqnă care s-a dovedit capabilă să încalce legea și nomele comune de conviețuire într-o societate”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI