Rabla pentru electrocasnice. 2 august – termenul limită pentru folosirea voucherelor, altfel acestea se vor anula! AFM a anunțat publicarea listei ce cuprinde persoanele acceptate în cea de-a treia sesiune a Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, mai cunoscut sub numele de Rabla pentru electrocasnice.

Cele 33.339 de persoane care s-au înscris în a treia și ultima sesiune a programului au la dispoziție un pic mai mult de două săptămâni pentru a folosi voucherele primite, altfel acestea sunt anulate, iar beneficiarii nu le vor mai putea folosi, potrivit unui comunicat recent al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

2 august 2019 este termenul limită!

Începând cu ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, cei interesați au posibilitatea să ceară bani de la stat, printre altele, și pentru cumpărarea de televizoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat portabile. În ediția de anul trecut a programului Rabla pentru electrocasnice s-au putut achiziționa doar mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat.

Comments

comments