PwC România lansează aplicaţia de recrutare online HireVue menită să faciliteze procesul de selecţie a candidaţilor pentru poziţiile de juniori disponibile în cadrul firmei.

„Tânăra generaţie este hiper-conectată şi mobilă, angrenată în tot mai multe proiecte, iar prin intermediul unor astfel de aplicaţii online inovative venim în întâmpinarea nevoilor tinerilor candidaţi de a simplifica procesul de recrutare. Totodată, căutăm să venim cu o abordare bazată pe joc a procesului de selecţie şi să derulăm cât mai multe dintre etapele acestui proces online, inclusiv interviurile de angajare”, a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

„Anul acesta am avut deschise peste 120 de poziţii de juniori şi interni în departamentele de audit şi consultanţă fiscală, iar în cadrul procesului de selecţie au participat alte câteva sute de candidaţi. Prin aplicaţia online HireVue vom pune la dispoziţia aplicanţilor un instrument foarte simplu de folosit prin care vor putea completa un prim interviu în faţa calculatorului propriu, indiferent unde s-ar afla şi la ce oră ar face acest lucru. Completarea acestui prim test nu necesită mai mult de 5-7 minute, iar, în funcţie de rezultate, aceştia vor fi invitaţi să parcurgă următoarele etape ale procesului de recrutare. Practic, prin intermediul acestei aplicaţii vom economisi timpul candidaţilor, procesul de recrutare devenind mult mai rapid si eficient. Astfel, candidaţii pot afla intr-un timp mult mai scurt dacă au fost acceptaţi sau nu” a declarat Ramona Simulescu, Liderul de Resurse Umane al PwC în Europa de Sud-Est.

Mai multe detalii despre poziţiile deschise în cadrul PwC pot fi găsite la pagina de internet www.pwc.com/jobs

Comments

comments

DISTRIBUIȚI