Punem siguranța pe primul loc – acum și în Pitești!

Punem siguranța pe primul loc – acum și în Pitești! Siguranța ta este prioritatea noastră. La Uber, lucrăm constant pentru a reduce incidentele și pentru a stabili noi standarde, astfel încât să poți rămâne conectat și să te simți protejat de fiecare dată când călătorești cu noi. Pentru că siguranța nu se oprește niciodată.

Creăm călătorii mai sigure

Funcționalitățile de siguranță sunt gândite special pentru aplicație, astfel încât să le poți spune celor dragi unde te afli și, astfel, să te poți baza pe ajutorul lor în orice situație. Rămâi conectat și protejat atunci când călătorești folosind instrumentele pe care le-am creat special pentru a-ți oferi liniștea care vine în urma certitudinii că nu ai de ce să-ți faci griji.

Măsurile

În mod special de când a început pandemia, dar și cu mult timp înainte, la Uber am prioritizat siguranța fiecărui utilizator, fie că este șofer sau pasager:

  • Toate numerele de telefon sunt anonimizate, astfel încât să poți discuta cu șoferul tău Uber în cel mai sigur mod.
  • În timpul călătoriei, dar și înainte ca șoferul să ajungă la punctul de preluare, poți vedea traseul urmat și chiar îl poți împărtăși cu contactele pe care le consideri de încredere.
  • În plus, poți accesa și centrul de ajutor de urgență, dacă este nevoie.
  • După ce șoferul te-a adus în siguranță la destinație, ți se va cere să evaluezi și să împărtășești experiența.
  • Poți opta pentru a primi un cod PIN de patru cifre la începutul călătoriei, unic pentru tine și șoferul tău

Misiunea noastră este să te ținem în siguranță

Atunci când avem nevoie să ne deplasăm prin oraș, putem urmări cu ușurință un mic ghid pe care-l știm deja foarte bine: spălatul cât mai des pe mâini, purtatul măștii și distanțarea socială sunt unele dintre cele mai importante măsuri pe care le putem lua atunci când călătorim, pentru o experiență cât mai plăcută.

Dacă vrei să te asiguri că ajungi la destinație în timp util, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharing-ul. Uber a luat toate măsurile necesare pentru a menține siguranța tuturor utilizatorilor, și a implementat diverse funcționalități conform recomandărilor de la organizațiile mondiale de sănătate, pentru ca utilizatorii să aibă parte de călătorii fără stres:

  • Șoferii nu se pot conecta pentru a conduce în aplicație dacă nu confirmă în prealabil, cu un selfie, că poartă o mască.
  • Și pasagerii trebuie să poarte mască pe parcursul cursei.
  • Atât pasagerii, cât și șoferii, sunt sfătuiți să raporteze orice abatere pe care o observă. Cei care nu respectă regulile în mod repetat riscă să fie blocați în aplicație.

Dacă trebuie sau vrei să călătorești în această perioadă, asigură-te că ești protejat, pregătit și flexibil. În plus, pentru a încuraja călătoriile în siguranță, utilizatorii din Pitești se bucură de un cod special de reducere – introdu codul HELLOPITESTI în aplicație pentru 50% reducere din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie*

*Codul promoțional este valabil pentru suma maximă de 7 LEI, aplicat pentru două curse. Codul poate fi introdus în aplicație o singură dată și este valabil până pe 18 aprilie 2021. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here