Punctul de lucru temporar al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, deservit de o autospecială pentru stingerea incendiilor şi o ambulanţă SMURD, a fost închis la Baza Salvamont Cota 2000 de pe Transfăgărăşan, odată cu închiderea DN 7C.

Din 4 noiembrie, operaționalizarea Punctului de Lucru de la Cota 2000 încetează. Colegii noștri au asigurat intervenția în situații de urgență 24 din 24 de ore în fiecare zi, timp de 4 luni de zile, venind în sprijinul cetățenilor în aproximativ 100 de cazuri ce priveau intervenția la accidente rutiere cu o victimă sau victime multiple, misiuni de căutare-salvare, asigurarea primului ajutor calificat în cazul unor posibile victime produse de urșii din zonă, la persoanele accidentate pe traseele montane și la persoanele cu probleme medicale. Intervenţiile s-au desfășurat atât în județul Argeș cât și în județul Sibiu”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Reamintim că începând din 4 noiembrie, circulația rutieră a fost închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Comments

comments