PSD merge la Moşoaia pe mâna unei tinere: Victoriţa Simona Buşcă – PRIMAR.

„Știu că există mult misoginism în politică și în administrație, dar asta nu mă sperie” – Simona Buşcă

La doar 35 de ani, Simona Bușcă a decis că poate deveni primarul unei localități mari și importante din vecinătatea Piteștiului, proiect pe care este convinsă că îl va îndeplini cu succes. „Eu am toată încrederea că voi duce la capăt acest proiect și nu oricum, ci cu multe realizări. Chiar dacă sunt femeie și sunt încă tânără, consider că în cei aproape opt ani de când sunt în politica locală și cei peste patru ani de când sunt consilier local la Moșoaia am acumulat suficientă experiență în acest sens. Iar faptul că partidul mi-a acordat această încredere îmi întărește şi mai mult convingerea că voi reuşi. Știu că există mult misoginism în politică și în administrație, dar asta nu mă sperie, ci mă încurajează. Sunt un om de echipă și un om care poate și vrea să muncească pentru această localitate”, a declarat Simona Bușcă.

Simona Bușcă și-a depus, săptămâna trecută, candidatura pentru funcția de primar al comunei Mosoaia.

Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Moșoaia. Am mers la circumscripția electorală împreuna cu toți colegii mei, viitorii consilieri locali. Am fost onorați să-l avem alături pe dl Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș. Prezența dumnealui este dovada că tinerii își vor face auzită vocea în lumea zgomotoasă a politicii. Am toată speranța că voi reuși deoarece sunt un om muncitor, sunt un om de echipă. Am alături de mine oameni ambițioși, inteligenți. Voi face tot ce ține de mine să schimb comuna în bine”, a precizat Simona Bușcă.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Social Democrat – organizaţia judeteană Argeş, CUI mandatar financiar 21200019.

Comments

comments