PSD caută deja un înlocuitor pentru Tudor Pendiuc la Primăria Piteşti. A spus-o chiar Liviu Dragnea

Prezent sâmbătă, 27 iunie, la Piteşti, la şedinţa Comitetului Executiv Central al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, fostul vicepremier Liviu Dragnea a declarat că PSD nu vrea să piardă fotoliul de primar al Piteştiului.

Aflat în arest de câteva luni în “Afacerea Autobuzul”, dar şi cu alte două noi dosare în lucru la DNA, Tudor Pendiuc, primarul suspendat al Piteştiului, nu pare a mai avea şansa de a candida pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016.

De acest lucru sunt convinşi şi liderii PSD, care au început să-i caute un înlocuitor, lucru confirmat chiar de Liviu Dragnea: “PSD caută un înlocuitor pentru Tudor Pendiuc la Primăria Piteşti, existând mai multe variante la acest moment, dar totul se va stabili în urma unor cercetări sociologice. Să fiţi convinşi că PSD va veni cu un candidat viabil, care să câştige Primăria Piteşti, mai ales că Tudor Pendiuc a făcut multe lucruri bune pentru acest oraş, iar munca lui trebuie continuată tot de un social-democrat”, a declarat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here