Menținerea lui Vlad Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății, în pofida numeroaselor gafe, aberații și conflicte, ne arată că pentru Coaliția de guvernare și premierul Cîțu acest ministru este mai important decât o țară întreagă, transmit reprezentanții PSD Argeș.

Din cauza conflictelor sale cu Ministerul Educației, o generație întreagă de elevi își compromite șansele la educație. Este revoltător că ministrul invocă faptul că testele rapide non-invazive nu sunt incluse în protocolul INSP, deși el este primul care ar putea să dispună modificarea acestui protocol. În alte state, testele rapide sunt trimise prin poștă elevilor și familiilor lor încă de la începutul anului, iar utilizarea lor e generalizată la nivelul întregii populații.

Din cauza aceluiași protocol invocat de ministrul Voiculescu pentru a justifica incapacitatea sa de a rezolva problema testării în școală, multe persoane care folosesc astfel de teste pe cheltuiala proprie și ies pozitive nu sunt luate în evidența DSP-urilor!

Din nou, din cauza conflictelor dintre Voiculescu și alți membri ai guvernului se irosește timpul prețios în care s-ar putea organiza temeinic testarea în școli cu teste anti-gen la fel cum procedează alte state încă de la începutul anului.

Prin tot ceea ce face ministrul Voiculescu arată că nu are ce căuta în această funcție, cu atât mai puțin acum în contextul actualei pandemii”, declară reprezentanții PSD Argeș.

Comments

comments