PSD anunţă astăzi candidatul la alegerile prezidenţiale

341 views

PSD anunţă astăzi candidatul la alegerile prezidenţiale. Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, marţi, 23 iulie, pe ordinea de zi aflându-se desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale, care urmează să fie validat la Congres, pe 3 august. Reamintim că într-o şedinţă anterioară, social-democraţii au decis să aibă propriul candidat şi au respins varianta susţinerii candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cele mai mari şanse de a deveni prezidenţiabilul PSD le are preşedintele partidului, Viorica Dăncilă. Doi dintre liderii formaţiunii al căror nume a fost introdus în sondajele de opinie realizate de PSD, respectiv Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, au anunţat că renunţă la candidatură.

Rămâne în cursa pentru a fi desemnat candidatul PSD Liviu Pleşoianu, care a atacat-o constant pe Viorica Dăncilă. Şi numele lui Şerban Nicolae s-a aflat în sondajele realizate de PSD, acesta arătându-şi disponibilitatea de a candida.

De asemenea, şi-a anunţat intenţia de a candida primarul general, Gabriela Firea, şi aceasta nemulţumită de direcţia în care se îndreaptă partidul în desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale.

Comments

comments