PSD amână depunerea unei moțiuni de cenzură

0
27

PSD amână depunerea unei moțiuni de cenzură. PSD a decis, ieri, ca moţiunea de cenzură împotriva guvernului să fie depusă atunci când va exista numărul necesar de voturi pentru a trece de parlament. Hotărârea a fost luată într-o reuniune a Consiliului Politic Naţional al formaţiunii.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că nu se dorește depunerea moțiunii de cenzură doar pentru spectacol politic, ci pentru ca actualul guvern să fie demis. „Am decis în unanimitate de voturi în cadrul Consiliului Politic Național că vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune. În acest moment, partea de opoziție a parlamentului are 204 voturi” a spus acesta.

În ședințele organizate de PSD s-a stabilit și strategia pentru sesiunea parlamentară care începe miercuri. Adoptarea de urgență a Legii consumatorului vulnerabil, astfel încât să producă efecte de la 1 octombrie, salariul minim în funcție de studii, vechime și calificare și acordarea de stimulente financiare pentru creșterea producției în România sunt prioritățile social-democrațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here