În mediul online, pe Facebook, a fost anunțat un eveniment prin care cetățenii sunt invitați să participe la o manifestație publică vineri, 20 noiembrie, de la ora 12.00, în Piața ”Vasile Milea” din Pitești. Manifestarea denumită ”RE-START ECONOMIA ROMÂNEASCĂ” este organizată deoarece oamenii sunt nemulțumiți de închiderea mai multor domenii de activitate, aceștia rămânând fără serviciu sau în șomaj tehnic și doresc să fie ascultați.

Manifestarea publică a fost avizată, iar jandarmii argeșeni vor asigura desfășurarea în condiții normale a evenimentului.

”Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, se numără și aceea de limitare a participării la mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise, la maximum 100 de persoane care să poarte masca de protecție și să păstreze distanța între ele, în perioada stării de alertă.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să respectați prevederile actelor normative în vigoare, atât cele de protecție sanitară, cât și cele referitoare la adunările publice.
Susținem dreptul la liberă exprimare, dar nu tolerăm încălcarea legii.
Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”, transmite Jandarmeria Argeș.

Comments

comments