Proiectul „Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!” – peste 180 de piteșteni au dăruit orașului, de ziua lui, trei zone ecologizate!

„Când sărbătorim a 635-a aniversare a Piteștiului, studenți și liceeni piteșteni, alături de numeroși angajați ai administrației locale, dar și de alți cetățeni ai Piteștiului, care au răspuns apelului municipalității, au ecologizat cele trei zone desemnate a fi primele vizate de acțiunea de voluntariat: Pădurea Trivale, zona Turcești, zona Balotești-Zamfirești. Vă mulțumim, oameni frumoși!” a anunțat Primăria Pitești.

Cele trei echipe au avut la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, au primit veste personalizate cu logo-ul proiectului, apă și o gustare. Deșeurile pe care au reușit să le colecteze pe parcursul a trei ore – în care au oferit, în dar, pentru orașul lor, timp, efort fizic și mult entuziasm – au fost ridicate de către angajații serviciului de salubrizare.
Din zonele ecologizate au fost îndepărtate peste 3,5 tone de deșeuri, voluntarii lăsând în urma lor un mediu mai curat și mai sănătos!
Participanții la acțiune – voluntari de la Asociația „Azi elevi, mâine lideri”, Universitatea din Pitești, Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, Primăria Pitești și cetățeni din comunitatea locală – și-au anunțat dorința de a se implica și în data de 27 mai, când va avea loc a doua ecologizare în cadrul proiectului, în zonele: podul de peste Râul Doamnei, podul de peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și Autostrada București – Pitești.
🔊Cetățenii care vor să se înscrie în această activitate de voluntariat o pot face prin intermediul unui e-mail transmis pe adresa comunicare@primariapitesti.ro sau folosind codul QR de pe afiș, până la data de 25 mai 2023.
✅Proiectul face parte din campania „Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu.

🆒Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să #curățămPiteștiul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.