Proiectul Spitalului Municipal, o bătaie de joc la adresa piteștenilor! Profitând de naivitatea piteștenilor, liberalii argeșeni, formațiune din care fac parte și foștii pedeliști, condiționează aprobarea bugetului municipiului Pitești de construirea unui nou spital municipal.

O bătaie mai mare de joc la adresa piteștenilor nu există! Foștii pedeliști, acum vopsiți în liberali, se prefac că uită cum partidul din care făceau parte, condus de Băsescu și Boc, a închis jumătate din spitalele din România!

Ce ipocrizie mai mare din partea lor ar putea fi decât să vină acum să ceară construirea unui nou spital municipal în Pitești!

Trecând peste această mascaradă politică a foștilor portocalii vopsiți în galben, trebuie spus adevărul în ce privește construirea unui nou spital municipal în Pitești.

Liberalii portocalii propun un spital municipal cu 500 de paturi.
1. Ca să construiești un nou spital cu 500 de paturi, conform legislației în vigoare, trebuie să transferi aceste paturi din alte unități medicale de pe raza județului respectiv.
2. Dacă, prin absurd, acest proiect va fi votat în Consiliu Local Pitești de majoritatea PNL USR-PLUS ar însemna un dezastru în sistemul de sănătate argeșean.

Vor trebui închise zece spitale mai mici, gen Călinești, Vedea, Costești, Rucăr sau închis Spitalul de Pediatrie. De asemenea vor trebui relocate jumătate din paturile existente de la Spitalul Județean.

Iată cum un moft politic ar putea duce la un dezastru în sănătate, doar pentru că niște consilieri locali de la PNL USR-PLUS au majoritate, dar nu au habar de sănătate…

În concluzie, ce nu spun liberalii este că nu există finanțare prin Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Arges, deoarece aceasta finanțează un număr fix de paturi. Deci orice pat în plus nu poate fi finanțat din bugetul Ministerului Sănătății sau al Casei de Asigurări și găsite alte surse externe.

Așadar pandemia de Covid ne-a demonstrat că avem spitale, dar nu avem personal medical. La ce bun să construim o clădire degeaba?

Comments

comments